Isännöintitoimisto Keravan Kiinteistöpalvelu Oy

Isännöintiä Kerava, Tuusula, Järvenpää, Vantaa ja Sipoo

Keravan Kiinteistöpalvelu Oy on perinteistä ja osaavaa isännöintipalvelua tarjoava isännöintitoimisto Keravan keskustassa. Toimialueemme on Kerava, Tuusula, Järvenpää, Vantaa ja Sipoo. Yhtiömme palveluihin kuuluvat isännöinnin lisäksi toimistopalvelut ja kirjanpito. Toimistomme on avoinna arkipäivinä klo 8-15 ympäri vuoden.

Keravan Kiinteistöpalvelu Oy on perustettu 1978. Se on pisimpään alalla toiminut kaupallinen isännöintitoimisto Keravalla.

Ovatko taloyhtiönne asiat hyvässä hoidossa?

Isännöinti on vaativa osa-alue. Tärkeää on kiinteistöomaisuuden oikeanlainen hoito sen arvo säilyttäen tai jopa parantaen. Osakkaita tulee kohdella yhdenvertaisesti heidän omistusintressinsä huomioiden. Taloudenhoidon tulee olla asiantuntevaa, läpinäkyvää ja luotettavaa. Mikäli isännöitsijä osaa suositella hallitukselle ja yhtiökokoukselle tarkoituksenmukaisia ratkaisuja kunnossapidon, investointien ja rahoituksen valinnassa sekä kilpailutuksissa, taloyhtiön saama taloudellinen hyöty on huomattava. Isännöitsijän kokemus kiinteistöpalveluista ja projektien hoidosta yhdessä taloudellisen osaamisen kanssa on eduksi. Laaja, palvelualtis ja osaava toiminta ei tarkoita korkeaa isännöintihintaa.

Keravan Kiinteistöpalvelu Oy suorittaa isännöintitehtävät yhteistyössä hallituksen kanssa. Puutumme ongelmiin aikailematta ja pidämme hallituksen ajan tasalla. Kokouspöytäkirjat kirjoitetaan viipymättä, ja asiakaspalvelupyyntöihin vastataan heti kun aika antaa myöten. Suurin osa pyynnöistä hoidetaan eteenpäin saman tien tai saman päivän aikana. Kuitenkin isännöintimme kokonaiskustannukset ovat edulliset. Erillisveloituksemme on maltillista. Käytössämme on e-laskutus ja suoramaksu, mikä helpottaa erityisesti senioreiden maksuhallintaa.

Toimistollamme on kokemusta myös suurista hankkeista kuten julkisivukorjaukset, linjasaneeraukset ja hissien uusiminen. Kokemuksemme auttaa hallitusta ja yhtiökokousta tekemään järkeviä ja taloudellisia valintoja. Toimistollamme on käytännön kokemusta monenlaisesta kiinteistöpalvelutyöstä ja näkemyksellinen ote uusiin haasteisiin. Osallistumme mielellämme myös alueellisiin kehityshankkeisiin julkishallinnon toimijoiden kanssa.

Keravan Kiinteistöpalvelu kilpailuttaa urakat rehdisti ja luo vain sellaisia yhteistyösuhteita, joissa hyötyjänä ovat taloyhtiön osakkaat. Emme luo kilpailijoiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa sopimuksia, joissa rajataan yhteistyökumppanin toimintaedellytyksiä. Pyrimme käyttämään urakoissa paikallista osaamista, mikäli se sopii asiakkaalle.

Tarjoamme myös työnohjauksellista palvelua hallituksen jäsenille mm. erilaisten ristiriitatilanteiden käsittelyssä. Tämän lisäksi suoriudumme monenlaisista vaativista asiantuntijatehtävistä koulutukseemme ja kokemukseemme perustuen. Olemme vahva tuki hallituksille.