Isännöintitoimisto Keravan Kiinteistöpalvelu Oy

Isännöinti

Isännöintitoimisto Keravan Kiinteistöpalvelu Oy:llä on kymmenien vuosien kokemus isännönnistä. Isännöinti voidaan jakaa hallinnolliseen ja tekniseen isännöintiin. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota isännöinnin toiminnan eettisyyteen, ja asiakkaiden etua pidämme tärkeimpänä. Olemme saavuttaneet osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta asiakkaillemme erittäin suuria säästöjä. Suurissa projekteissa säästöt ovat olleet satoja tuhansia euroja. Kaikki hallintokustannukset ovat tehokkaan toimintamme ja hinnoittelumme vuoksi asiakasystävällisiä. Toimintamme on läpinäkyvää. Emme hyväksy epätervettä suosimista ja sidonnaisuuksia urakoitsijoihin.

Hallinnolliseen isännöintiin kuuluvat asiakasyhtiöiden ammattitaitoinen taloudenhoito, taloussuunnittelu, kustannusseuranta, lainojen seuranta, isännöintitodistusten oikeellisuuden tarkistaminen ja hyväksyminen, sopimusten ja vakuutusten seuranta sekä muut moninaiset hallituksen päätösten mukaiset hallinnolliset tehtävät. Hallinnollisten tehtävien lisäksi meillä on laaja kokemus myös muista asiantuntijatehtävistä. Olemme toimineet yhtiöiden selvitysmiehenä, hoitaneet maanomistukseen liittyviä asioita ja hallinnoineet myös julkishallintoon kuuluvia asiakkaita.

Tekniseen isännöintiin kuuluu erilaiset remontteihin ja urakoihin liittyvät tehtävät. Osa tehtävistä on kiireellisiä vahinkojen aiheuttamia tehtäviä, osa normaaleista remonteista aiheutuneita mm. lupakäsittelyjä ja osa suurempiin urakoihin liittyviä monenlaisia tehtäviä. Osaava isännöitsijä hallitsee sekä hallinnollisen että teknisen isännöinnin tehtävät.

Jätä tarjouspyyntö